tier1
Tier 1

Hvis I har brug for hjælp til ERP udvælgelse eller ERP-implementering, kan jeg hjælpe jer igennem labyrinten af ERP-leverandører og assistere med, at vælge og implementere den bedste ERP-software pakke til jeres specifikke behov.

Antallet af ERP-leverandører, der er klassificeret som Tier I har varieret gennem årene. Som et resultat af industriens konsolidering kan jeg kun se få leverandører i denne kategori.

Tier I ERP-leverandører er en udvalgt gruppe som kun består af SAP, Oracle, Microsoft Dynamics AX, Infor M3 og IFS. Disse ERP-systemer er de mest komplekse og robuste på markedet og anvendes typisk af store organisationer med en global tilstedeværelse og komplicerede operationelle strukturer.

Tier I ERP-leverandører sælger komplekse ERP-produkter rettet mod større virksomheder som har globale ERP krav. Virksomheder, der kræver en Tier I ERP-leverandør har et komplekst sæt af krav. Mest markant er behovet for, at administrere flere selskaber med flere skattemæssige id’er, flere forretningsmodeller, og flere produktionsenheder på internationale adresser, ofte med flere sprog og flere valutaer. Kun få leverandører har funktionalitet til at opfylde alle disse behov.

Tier I ERP-produkter har en højere ”cost of ownership”. Det er simpelthen fordi disse produkter er mere komplekse end deres Tier II ERP konkurrenter og dermed dyrere at implementere og supportere.

Tier I ERP-leverandører

Fordelen ved et Tier I ERP produkt er, at de har mere funktionalitet I kan vokse ind i, da disse leverandører har den størrelse og ressourcer der skal til for, at holde trit med udviklingen og teknologien.